Aktuelt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Takk for oppdraget👍 ... Vis merVis mindre

Takk for oppdraget👍Image attachmentImage attachment
29.09.21
Rumag Skilt og Reklame

Madlalia
I denne frodige oasen med storslått fjordutsikt og gode solforhold året rundt utvikler Solon Eiendom et unikt boligprosjekt bestående av ca 100 boenheter fordelt på leiligheter og rekkehus.

Vi i Rumag fikk oppdraget med å lage byggeskilt på 7,5x4,5m så det virkelig skulle synes for forbipasserende. Takk for oppdraget og lykke til med salget !!!

Mer informasjon finner dere på: www.madlaliabolig.no
... Vis merVis mindre

Madlalia
I denne frodige oasen med storslått fjordutsikt og gode solforhold året rundt utvikler Solon Eiendom et unikt boligprosjekt bestående av ca 100 boenheter fordelt på leiligheter og rekkehus.  Vi i Rumag fikk oppdraget med å lage byggeskilt på 7,5x4,5m så det virkelig skulle synes for forbipasserende. Takk for oppdraget og lykke til med salget !!!  Mer informasjon finner dere på: www.madlaliabolig.no

Meik - Oppussing
gjort enkelt.
Vi fikk oppdraget med å dekorere nye biler og her er et knippe bilder fra forrige ukes leveranse.
Takk for oppdraget.

Meik As
... Vis merVis mindre

Stamas produserer utstyr av høy kvalitet for olje- og gassindustrien. Gjennom årene har de opparbeidet bred kompetanse innen stål og metallarbeid på tvers av bransjer.

De ønsket ny profilering på bygget og sammen med kunde fant vi en løsning som fremhever deres profilering på en god og tydelige måte. Vi har benyttet LED bokstaver med lys i front for å få synliggjøre logo på dag og kveld.

Vi takker for oppdraget!

@stamasgroup
... Vis merVis mindre

Stamas produserer utstyr av høy kvalitet for olje- og gassindustrien. Gjennom årene har de opparbeidet bred kompetanse innen stål og metallarbeid på tvers av bransjer.  De ønsket ny profilering på bygget og sammen med kunde fant vi en løsning som fremhever deres profilering på en god og tydelige måte. Vi har benyttet LED bokstaver med lys i front for å få synliggjøre logo på dag og kveld.  Vi takker for oppdraget!  @stamasgroupImage attachment

Strand Båtsenter har fått seg ny MUSTANG MACH-E.

Strand Båtsenter ligger sentralt plassert på Jørpeland, helt ved sjøkanten - her driver de med salg av nye og brukte båter samt vinterlagring og utførelse av servicetjenester.

De har et bredt utvalg av kjente båt- og motormerker.
www.strandbaatsenter.no.

Her er man alltid velkommen innom for en hyggelig båtprat.

Vi fikk gleden av å dekorere denne bile som helt sikkert vil skape litt oppmerksomhet i trafikkbildet. Takk for oppdraget!

Strand Båtsenter A
... Vis merVis mindre

Déjà Vu Delikatesser har åpnet på Kvadrat. Déjà Vu Delikatesser har siden 2002 servert mat av høy kvalitet med råvarer som er nøye valgt ut. Deres fokus er å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, laget med unike kombinasjoner av smaker på ekte Déjà Vu-vis.

Vi fikk oppdraget med å profilere både utvendig og innvendig og har gjennomgående benyttet led bokstaver for å skape et pent og elegant preg.

Rumag produserer og monterer blant annet fasadeskilt med LED. Fordelene med å bruke skilt med LED er mange. Den viktigste er at din logo blir godt synlig og dermed lett gjenkjent.
Ved jevnlig vedlikehold, vil et LED skilt kunne lyse i mange år og «jobbe uavbrutt" med å styrke din profil over lang tid.
... Vis merVis mindre

Vi er stadig i vekst og søker etter flere til å være med i teamet. Vi har behov for en person i stilling som Markeds- og Servicekoordinator . Er du den rette til å være med i teamet på Rumag? Send inn søknad så snart som mulig. Stillingsprosent 75-100. ... Vis merVis mindre

Vi er stadig i vekst og søker etter flere til å være med i teamet. Vi har behov for en person i stilling  som Markeds- og Servicekoordinator . Er du den rette til å være med i teamet på Rumag? Send inn søknad så snart som mulig. Stillingsprosent 75-100.

Malermester Henriksen ønsket ny logo og dekor og vår designer sammen med kunde kom frem til dette flotte designet.

Tilbakemelding fra kunden:
"For et flott syn, dette kan dere! Hjertelig takk for veiledning og for å komme frem til en så stilig logo.🙏🏻👍🏻😊☀️☀️
Tusen Takk fra oss i Malermester Henriksen As"

Takk for tilliten og lykke til

Sven Kvia - Norges største forhandler av Opel og Hyundai Maler og Byggtapetsermester Henriksen As
... Vis merVis mindre

Vis flere

Følg oss i sosiale medier