Skilt

Rumag sin kunnskap innen fasadebokstaver og skilt, strekker seg tilbake til 1970. Vi leverer mange forskjellige løsninger på skilting både innvendig og utvendig. Ved å velge oss er du sikret en kvalitetsmessig visuell løsning som varer i mange år. Ta kontakt, så kommer vi gjerne på befaring.
Se vår online katalog her

Kontakt

LED

Fasadebokstaver med LED-lys fra Rumag har høy kvalitet og lang levetid. Vi bruker de beste diodene fra anerkjente produsenter, slik at vi er trygge på produktet vi leverer.

Fres

Rumag leverer fasadebokstaver i en rekke materialer av høy kvalitet.

Plate / Arena

La oss hjelpe deg med å bli sett på arena. Vi leverer plater med selvklebende tekst og logo, samt 4-farget print.

Innvendige Skiltsystemer / Shopkit

Rumag er valgt som importør for Shopkit system i Norge. Her kan vi løse alle tenkelige problemer innen skilt og display system. Besøk gjerne shopkit.com for inspirasjon.

Flagg / rollup / bannere

Rumag har lang erfaring når det kommer til banner og display. Vi kan levere print på materialer som er tilpasset ditt behov.

Frittstående Skilt

Frittstående skilt er et vidt begrep. Inne eller ute, med eller uten lys, stort eller lite. Her er det mange muligheter. Kombinasjon av form, farge, materiale, med og uten lys.

Tilleggsprodukter

Noen av våre tileggsprodukter er: Dørskilt, panelskilt, selvklebende merker, stickers, rørmerking, graverte skilt, maljelapper, sperrebånd, pakketeip og tensa barrier.

Vi kan hjelpe med det meste, kontakt våre selgere så finner vi en løsning for deg.