Offshore

Rumag har siden 1980 levert sikkerhetsskilt offshore på den norske sokkel. Det har blitt naturlig å konkurrere om oppdrag utover Norges grenser, og i dag leverer vi over hele verden hvis ønskelig. Vår lange og brede erfaring innen området samt in-house engineering gjør oss til en komplett leverandør. Vi engineerer, leverer og installerer ferdig produkt til våre kunder og dermed kvalitetssikrer vi at ferdig produkt blir iht. gjeldende krav.

Kontakt

Sikkerhetsskilting

Våre produkter er godkjent og iht til de fleste gjeldende standarder i verden. Vi kan også tilpasse oss lokale forhold og kan levere skilt på flere språk om ønskelig. Kvaliteten er av det beste man kan oppdrive innenfor denne typen skilt og de har lang levetid. Vår katalog viser et utvalg av de mest brukte skilttypene

Platform ID skilt

Skilt som markerer brønnnummer samt operatør har vært levert siden 1982 og disse har en sikker og enkel oppbygning som imøtekommer alle krav fra operatør/utbygger samt myndighetskrav.

Engineering

Vi engineerer hvert skilt som behøves, inkludert innfesting etc. Alle tegninger leveres iht. gjeldende krav og spesifikasjoner. Tilhørende dokumentasjon og spesifikasjon leveres også.

Installasjon

Vi installerer skilt iht til gjeldende krav og godkjente tegninger. Vi har montører med erfaring og de rette sertifikater nødvendig for jobben on- eller offshore.

Survey

Vi foretar surveys på installasjoner og kommer med rapporter på hvilke tiltak som må gjøres for å opprettholde en god og korrekt merking.