Bildekor

Rumag har lang erfaring med dekorering av biler. Vi kan helfoliere med print og farge, legge enkle logoer, og mer avansert dekor. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor. Ved å ha kunnskapsrike montører og designere som er oppdatert med de nyeste tekniske tegningene på de fleste bilmodeller, så får du som kunde se hvordan din bil tar seg ut med ny reklame før vi dekorerer den. Bilen din er en rullende «reklameplakat» og viser godt igjen i trafikken.

En riktig dekorert bil er en svært god investering.

Kontakt

Monteringsinformasjon bildekor

Skal vi dekorere din bil, er det flott om du leser gjennom anvisningen som du kan laste ned her: Helfoliering

Her kan du laste ned monteringsanvisning om du ønsker å montere dekor selv:  Rumag Monteringsanvisning Folie

Helfoliering

Vi kan helfoliere både med print og farge. Bilder kan vi skaffe eller så har du bilder selv du ønsker. Bildene må ha høy oppløsning, men dette sjekker vi for deg, slik  at vi alltid printer beste kvalitet. Ønsker du å bruke kun farge har vi et spekter av farger.

Foliefarger

Vi har et bredt spekter av farger og tekstur folie. Kontakt oss så prøver vi å matche både cmyk, pms og rgb i henhold til dine logofarger.

Foliene vi bruker mest er fra 3M og Oracal. Her kan du ta en titt på deres sider og utvalg.

Oracal

3M

Design

Vi redesigner, designer og forbedrer bildekorer. I mange tilfeller lager vi nye logoer eller vektoriserer eksiterende logoer. Vi designer for private og bedrifter. Du får alltid en skisse fra oss slik at du kan se og velge hvordan bilen din skal se ut før den blir montert.